Over ons

Specialist in opleiden en bijscholen van rijinstructeurs 

Bent u al rijinstructeur? Bij bijscholing-rijinstructeur.nl ben je aan het goede adres voor theoretische- en praktische bijscholing.
Wij beschikken over een deskundig team van docenten, die allemaal veel ervaring hebben in de rijschoolwereld. Aangezien kwaliteit voor ons maatgevend is, zijn al onze docenten tevens opgeleid als RIS docent.
U kunt bij ons terecht voor theoretische bijscholingscursussen en individuele lessen voor de praktijkbijscholing.

Voordelen BijscholingRijinstructeur.nl

  • Wij verzorgen bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in alle categorieën;
  • Al onze cursussen worden gegeven door RIS docenten en tellen in de meeste gevallen dus mee voor de RIS begeleiding;
  • Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat centraal;
  • Wij werken met kwalitatief vooraanstaande docenten, die over een lange staat van dienst in de rijschoolwereld beschikken;
  • De cursist staat centraal!;
  • Aangezien de bijscholing voor rijinstructeurs een grote investering vergt, hanteren wij aantrekkelijke prijzen.

Onze docenten

Bijscholing rijinstructeur.nl is een samenwerking van een aantal fanatieke instructeursopleiders, die kwaliteit voorop hebben staan.Al onze docenten hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de rijschoolwereld en beschikken over een ruime ervaring als rijinstructeur, opleider van rijinstructeurs en sommige zelfs examinator. Daarnaast zijn al onze docenten bevoegde RIS docenten.

Coördinator en aanspreekpunt is docent Marcel van den Bragt. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of bellen met 06 – 50 97 99 05.

Marcel van den Bragt

Mijn naam is Marcel van den Bragt. Na afronding mijn studie psychologie aan de universiteit van Nijmegen heb ik in 1998 mijn instructiebevoegdheid behaald. Daarnaast ben ik RIS instructeur en RIS docent.
Op dit moment coördineer ik zowel de praktische als de theoretische bijscholingen, bereid ik instructeurs voor op hun praktijkbegeleiding en geef ik diverse theoretische bijscholingen. Ik ben gespecialiseerd in faalangst en autisme/ADHD.
Daarnaast ben ik als coach en kwaliteitsbewaker werkzaam bij een grote rijschool en neem ik op verzoek proefexamens af.
“Je bent nooit te oud om te leren” geldt ook voor ons als rij instructeurs: de bijscholing houdt je scherp en laat je kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in ons vakgebied.

Bert Kamp

Mijn naam is Bert Kamp en ben in 1984 rijinstructeur geworden waarna ik meerdere jaren rijles gegeven heb in diverse categorieën . Ik ben in het bezit van categorie B-C-D-E. In 1992 ben ik rijexaminator geworden en heb diverse jaren als examinator gewerkt.In 2000 ben ik rijinstructeurs en rijexaminatoren op gaan leiden waarbij ik alle vakken voor mijn rekening nam. Tevens heb ik bij enkele opleidingsinstituten les gegeven zoals de Verkeersacademie en Rabned. Verder heb ik nu een eigen bedrijf en verzorg tevens diverse bijscholingen voor rijinstructeurs en nascholingen voor beroepschauffeurs.Ben tevens faalangstinstructeur, Ris docent, trainer het nieuwe rijden B-C-D, techniekinstructeur en specialisatie onderwijskunde.

Leon van Meerendonk

Mijn naam is Leon van Meerendonk en ben 56 jaar. Ik ben sinds 5 jaar werkzaam in de rijschoolbranche echter heb ik in mijn dagelijkse werkzaamheden, militair bij Defensie, vanaf 1974 veelvuldig te maken gehad met het geven van instructie. Ik heb momenteel een functie op het Opleidings-en TrainingsCentrum Rijden van Defensie waar ik belast ben met een project en tevens rijexaminator cat. B en C. Ik heb ruime ervaring in het lesgeven in de rijinstructeursbranche. Denk hierbij aan het verzorgen van theorielessen bij een rijinstructeursopleiding, het geven van theoretische bijscholingen, het verzorgen van lessen i.h.k.v. code 95, het geven van praktische rijlessen cat. B. De bijscholingen, zowel theoretisch als praktisch, dragen ertoe bij dat het niveau van de rijinstructeur op niveau blijft. Ondanks hoge slagingspercentages is het noodzakelijk dat de rijinstructeur up-to-date is en blijft van de laatste vernieuwingen van zowel de leerstof als onderwijsmethodieken.

Sjak van Meerendonk

Mijn naam is Sjak van Meerendonk. Ik ben sinds 1974 werkzaam in de rijschoolwereld. Ik ben van 1974 tot 2008 als rijinstructeur/examinator/docent werkzaam geweest bij het Ministerie van Defensie. Vanaf 1988 tot heden ben ik als docent werkzaam bij diverse opleidingsinstituten voor rijinstructeurs.
Ik vind de bijscholing voor iedereen nuttig en zinvol. De hedendaagse rijinstructeur blijft hierdoor up to date en het draagt bij tot een nog hoger niveau.