Over ons

Specialist in opleiden en bijscholen van rijinstructeurs 

Bent u al rijinstructeur? Bij bijscholing-rijinstructeur.nl ben je aan het goede adres voor theoretische- en praktische bijscholing.
Wij beschikken over een deskundig team van docenten, die allemaal veel ervaring hebben in de rijschoolwereld. Aangezien kwaliteit voor ons maatgevend is, zijn al onze docenten tevens opgeleid als RIS docent.
U kunt bij ons terecht voor theoretische bijscholingscursussen en individuele lessen voor de praktijkbijscholing.

Voordelen Bijscholing-Rijinstructeur.nl

  • Wij verzorgen bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in alle categorieën;
  • Al onze cursussen worden gegeven door RIS docenten en tellen in de meeste gevallen dus mee voor de RIS begeleiding;
  • Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat centraal;
  • Wij werken met kwalitatief vooraanstaande docenten, die over een lange staat van dienst in de rijschoolwereld beschikken;
  • De cursist staat centraal!;
  • Aangezien de bijscholing voor rijinstructeurs een grote investering vergt, hanteren wij aantrekkelijke prijzen.

Onze docenten

Bijscholing rijinstructeur.nl is een samenwerking van een aantal fanatieke instructeursopleiders, die kwaliteit voorop hebben staan. Al onze docenten hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de rijschoolwereld en beschikken over een ruime ervaring als rijinstructeur, opleider van rijinstructeurs en sommige zelfs examinator. Daarnaast zijn al onze docenten bevoegde RIS docenten.

Coördinator en aanspreekpunt is docent Marcel van den Bragt. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of bellen met 06 – 50 97 99 05.

Marcel van den Bragt

Mijn naam is Marcel van den Bragt. Na afronding mijn studie psychologie aan de universiteit van Nijmegen heb ik in 1998 mijn instructiebevoegdheid behaald. Daarnaast ben ik RIS instructeur en RIS docent.
Op dit moment coördineer ik zowel de praktische als de theoretische bijscholingen, bereid ik instructeurs voor op hun praktijkbegeleiding en geef ik diverse theoretische bijscholingen. Ik ben gespecialiseerd in faalangst en autisme/ADHD.
Daarnaast ben ik als coach en kwaliteitsbewaker werkzaam bij een grote rijschool en neem ik op verzoek proefexamens af.
“Je bent nooit te oud om te leren” geldt ook voor ons als rij instructeurs: de bijscholing houdt je scherp en laat je kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in ons vakgebied.